Parasol systemen

Parasol rond, vierkant of rechthoekig en welk systeem?

Rechthoekig of juist een ronde jumbo parasol. Bij ons kan het allemaal en uiteraard informeren wij u graag over de mogelijkheden. Ieder terras is anders en vraagt ook een specifieke oplossing die op maat gemaakt wordt. De mogelijkheden met parasols zijn bijna eindeloos. Kiest u voor rond en dus een traditionele uitstraling, vierkant om in combinatie met bijvoorbeeld regengoten een grote ruimte te overkappen of past een rechthoekig model beter bij uw situatie.

Naast de keuze aan vormen speelt ook het bedieningssysteem van uw parasol een rol. Onderstaand treft u voorbeelden aan van verschillende bedieningssystemen voor de parasols die wij u kunnen aanbieden. Het pulley systeem is makkelijk te bedienen en door het lichtgewicht karakter zijn deze parasols makkelijk te hanteren en te verplaatsen. Door gebruik van hoogwaarde materialen haalt u kwaliteit en mobiliteit in huis. Het hendel systeem is eigenlijk alleen een kwestie van de knop indrukken en de parasol opent haast vanzelf. Dit komt doordat dit systeem volledig gebalanceerd is. Het lier- of zwengelsysteem is misschien wel het meest bekende. Gemakkelijk draaien om uw parasol te openen of sluiten. Mocht u vragen hebben over de bedieningssystemen of zou u een offerte van ons willen ontvangen, kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Parasol | Zwarte Parasol | Logo klein

 Dat de mogelijkheden bijna eindeloos zijn behoeft natuurlijk ook wel verdere uitleg. In basis kunnen wij u drie opties aanbieden, afgezien van de bedieningssystemen. Parasols uit voorraad leverbaar, zie hiervoor ook onze pagina voorraad voor de mogelijkheden. Als tweede optie een uitgebreid programma aan ronde, rechthoekige en vierkante modellen waarbij u werkelijk alles naar uw hand kunt zetten. Ruime keuze aan doekkleuren, doeksoorten, type volants, windvangers en kies uw eigen RAL kleur voor het frame. Als derde en laatste optie kunnen wij u vakmanschap van een ongekend en wereldwijd niet te evenaren niveau aanbieden. Aangezien bij deze modellen werkelijk alles op maat gemaakt wordt en uitsluitend gebruik wordt gemaakt van de beste materialen zijn dit enkel maatwerk oplossingen. Wij informeren en adviseren u graag over de diverse mogelijkheden.

Nieuwsgierig geworden en meer weten over parasols? Kijk dan ook eens op de website over rechthoekige modellen of bent u bezig met het inrichten van een compleet terras, of een gedeelte hiervan, kijk dan eens op de website over complete terrasinrichting.