Parasols uit voorraad

Parasols binnen enkele dagen op uw terras!

Zwarte parasol voor al u zwarte parasols

U vraagt zich misschien af of dit wel mogelijk is en ja dat is het zeker. De keuze in doekkleuren en maatvoering is wat beperkt, desalniettemin is de kwaliteit er zeker niet minder om. Het grootste voordeel is natuurlijk dat deze parasols uit voorraad leverbaar zijn en ook kenmerken deze producten zich door hun uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding. Alle modellen zijn leverbaar is de kleuren zwart, taupe en wit. Enkele maten zijn extra ook verkrijgbaar in de kleuren antraciet, bordeaux rood, blauw en groen.

Parasols kunnen niet zo neergezet worden op uw terras. Hiervoor kunt u nog de keuze maken voor een mobiele voet of een inground voet. Optioneel zijn enkele modellen leverbaar met bijvoorbeeld verlichting of een regengoot. Voor meer informatie kunt u ook terecht op onze pagina accessoires en bij vragen geven wij u graag advies. Voor advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen.

Verschillende bedieningssystemen en maatvoeringen. De parasols van 400 x 400 en 500 x 500 meter hebben extra stevige baleinen om zo meer wind te kunnen verdragen. De baleinen zijn de ‘armen’ waar het doek op bevestigd wordt. Door gebruik te maken van een extra ‘binnen balein’ hebben deze modellen een totale materiaaldikte van 3,6 mm. U kunt zich voorstellen dat dit de stabiliteit in (extreme) windomstandigheden enorm ten goede komt. Alle modellen worden geleverd met een gratis beschermhoes om de levensduur van uw parasols te verlengen.

De gebruikte doeken zijn exclusief, hoogwaardig, milieuvriendelijk en speciaal ontwikkeld voor het buitenleven. Het parasoldoek is, voor het weven, op de draad gekleurd en zorgt voor elegantie, comfort, sterkte en duurzaamheid. Zaken die volledig aansluiten bij uw parasols. Welke doekkleur u ook kiest, u kiest altijd voor groen. Alle doeken kunnen namelijk volledig worden gerecycled.

Mocht u interesse hebben in rechthoekige parasols, dan verwijzen wij u graag door naar de website over rechthoekige modellen. Momenteel bezig met uw terras? Horecator heeft zich volledig gespecialiseerd in het inrichten van terrassen en uiteraard is hier alle kennis over parasols ook aanwezig. Klik hier voor verdere informatie over de complete inrichting van terrassen.